CAMBRIDGE ESOL’DE BÜYÜK BAŞARI
Anasayfa> Haberler> CAMBRIDGE ESOL’DE BÜYÜK BAŞARI
Etkinlik Takvimine Dön

          Her yıl 130’dan fazla ülkede 5 milyondan fazla adayın katıldığı ve öğrencilerin İngilizce dilindeki yeterliliklerinin kanıtı, kullanma düzeylerinin ölçüldüğü ,  uluslararası  Cambridge English Language Assessment  (ESOL) sınavlarının sonuçları belli oldu. 

 

         Öğrencilerimizden Esila ERİM ve Recep Arda MOLLAOĞLU STARTER kategorisinde, Furkan Burak YALÇINTEPE, Ela HACIOĞLU ve Berra ERGÜN KET kategorisinde tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan aldılar.

      Öğrencilerimiz bu sınava yoğun bir tempo içinde hazırlandılar. Dört temel beceride de  (okuma-yazma-dinleme-konuşma) kendilerini kanıtlayarak bir üst seviye sınavına girmeye hak kazandılar. 

   Sınavda başarılı olup  sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz sırasıyla;

Starters kategorisinde Esila Erim, Recep Arda Mollaoğlu, Mehmet Emin İnce, Enes Aslan, Berra Nisa Öztürk, Miray Nur Gültekin, Devanur Sural, Betül Sena Kocaman, Ömer Faruk Cingöz, Elif Neva Türkmen, Beren Tüfekçi, Alanur Gürbüz, Şule Zeren Nizam, Baha Albayrak, Ömer Ege Günebakan.   

Movers kategorisinde Yasin Çelik, Esmanur Şener, Kadir Arda Usta, Ahmet Hasan Yılmaz.

Flyers  kategorisinde Zeynep Bayrakdar, Zeynep Melis Öztürk, Zeynep Ertaş, Tuğba Rana Çelebi, Alper Korkmaz, Emre Çalışkan, Mert Işık, Esma Tek, Caner Çiçek, Fatma Rana Yiğitoğlu, Meriç Koray, Pınar Arslanlı, Furkan Çetin, Oğuzhan Mönün.

 Ket  kategorisinde  Furkan Burak Yalçıntepe, Ela Hacıoğlu, Berra Ergün, Muhammet Furkan Akyüz olmuştur.

Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yıl dönümü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla kutlandı. İlkokul Müdür Yardımc...
Devamı Oku
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası 12-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya Gaz...
Devamı Oku

YUKARI