KAYMAKAMLIK KROS YARIŞMASI REKOR KATILIMLA MAVİGÜN’DE GERÇEKLEŞTİ
Anasayfa> Haberler> KAYMAKAMLIK KROS YARIŞMASI REKOR KATILIMLA MAVİGÜN’DE GERÇEKLEŞTİ
Etkinlik Takvimine Dön

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi , Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Mavigün Koleji’nin  birlikte düzenlediği  Kaymakamlık Kros Yarışması 25 Kasım 2018 Pazar günü Mavigün  Koleji’nde gerçekleştirildi.

Program İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Gaziosmanpaşa ilçemizdeki tüm okullarda seçmelerde kazanan  550 öğrencinin katıldığı törende açılış konuşmasını yapan Özel Mavigün İlköğretim Müdürü Mustafa AGUŞ “Sizler kendi okullarınızda büyük başarı kazanarak okullarınızı en güzel şekilde temsil etmek üzere bu yarışmaya geldiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum,  inşallah bugün centilmenliğin öne çıktığı bir yarış olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum” diyerek yarışmaların startını verdi.

İlçe okullarının rekor katılımı ile gerçekleşen yarışmada, genç atletlerin rekabeti görülmeye değerdi. Yarışmanın güzel bir havada yapılması velilerin ilgisini daha da arttırdı. Yarışmalar oldukça dostluk havasında sürerken okullar birbiriyle kıyasıya mücadele etti.

Yarışmalar sonunda ödül töreni Mavigün Koleji Kültür Merkezinde gerçekleşti. Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mehmet USTA, İlçe Şube Müdürü Yıldız ÇARDAK ,Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı Kadir ÇAKIR, Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi Başkan Yardımcısı Vedat ÇAKIR   çok sayıda okul müdürü, öğretmenler, dereceye giren öğrenciler ve onların velileri katıldı.

Törende konuşan Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet USTA “Kros yarışmasında emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Türk Kızılayı GOP Şubesi yöneticilerine ve ev sahipliği yapan Mavigün Koleji ile tüm idarecilere, öğretmenlere ve öğrenci velilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca dereceye giren tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” diyerek ödül töreni başladı.

Öğrencilere madalya ve kupaları Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mehmet USTA, İlçe Şube Müdürü Yıldız ÇARDAK, Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı Kadir ÇAKIR, Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi Başkan Yardımcısı Vedat ÇAKIR ve diğer protokol tarafından takdim edildi.

Program tüm sporcular ve konukların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası 12-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya Gaz...
Devamı Oku
12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

12.03.2024 tarihinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 103.yılında  Milli Şairimiz M. Akif ERSOY’u Anma Programı okulumuzun kültür merkezinde düzenlendi. Program İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı...
Devamı Oku

YUKARI