MAVİGÜN’DE BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN’DE BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ
Etkinlik Takvimine Dön

Mavigün Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından düzenlenen “Bilim Sanat Şenliği” 02 Mayıs Perşembe günü Mavigün Koleji Gaziosmanpaşa Kampüsü’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

                Şenliğe Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Hasan Tahsin USTA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet BAKIRCI, İHV Başkanı Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ, Okul Müdürleri, basın mensupları, öğrenciler ve onların velileri katıldı.

                 

                Şenliğin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet BAKIRCI “Bilim ve sanat bir kuşun iki kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Geleceğimizi bilimle ve sanatla daha güzel kılabiliriz” dedi. Daha sonra konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Hasan Tahsin USTA ise  “Toplumlar bilime ve sanata gereken önemi vermezler ise o toplum ilerleme kaydedemez. İbn-i Sina’nın dediği gibi ‘Bilim ve sanat itibar görmediği toplumları terk eder.’ ” dedi. Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı.

                Kuruluşunun 22. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle zenginleştiren Mavigün Koleji, Bilim ve Sanat Şenliğinde  Fen ve Matematik Projeleri, Üç boyutlu Sanatsal Ürünleri, 3D Tasarım ve Modelleme Ürünleri, Robotik Kodlama Projeleri ile Sanatsal Çalışmalarını sergiledi.

                Bilim ve Sanat Şenliği, özenle hazırlanan sergileriyle ve görsel şova dönüşen deneyleriyle izleyenden tam not aldı.

                Şenlik;  misafirlere yapılan ikramlar ve toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

                Mavigün Koleji Bilim Sanat Şenliğinin çevre okul öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve ziyaretçilerin gezebilmesi için 6 Mayıs 2019 Pazartesi gününe kadar açık tutulacağı belirtildi.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yıl dönümü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla kutlandı. İlkokul Müdür Yardımc...
Devamı Oku
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası 12-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya Gaz...
Devamı Oku

YUKARI