MAVİGÜN’E DÖRT KUPA BİRDEN
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜN’E DÖRT KUPA BİRDEN
Etkinlik Takvimine Dön

         2017-2018  Eğitim – Öğretim yılı Gaziosmanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi ve Mavigün  Koleji’nin ortaklaşa düzenledikleri Okullararası ilçe satranç turnuvasının ödül töreni 18 Nisan 2018 tarihinde Mavigün Koleji Kültür Merkezi’nde  yapıldı.

          Ödül törenine İnsanlığa Hizmet Vakfı Başkanı Prof.Dr. Hikmet ÖZDEMİR , Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali İNCİ ,  Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ , Türk Kızılayı GOP Şube Başkanı Kadir ÇAKIR dereceye giren okulların müdürleri, antrenörleri ve çok sayıda sporcular ile veliler katıldı.

        Törende konuşan Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali İNCİ“Satranç  turnuvasında emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Türk Kızılayı GOP Şubesi yöneticilerine ve ev sahipliği yapan Mavigün Koleji ile tüm idarecilere, öğretmenlere ve öğrenci velilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Çok  faydalı bir zeka sporu olan Satrancı tercih edip , bugün burada okullarını temsil eden tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”  dedi.

       Minikler ,küçükler , yıldızlar ve gençler olmak üzere dört kategoride düzenlenen turnuvada dereceye giren okullar ödüllerini protokolün elinden aldı.

      Okulumuz Mavigün Koleji  minikler ,küçükler ve yıldızlar  kategorilerinde birinci  gençler kategorisinde ise üçüncü olarak toplamda  dört  kupa kazanmıştır.

     Bu başarıda emeği geçen okulumuz satranç antrenörlerine, kıymetli velilerimize ve değerli sporcularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

     Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yıl dönümü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla kutlandı. İlkokul Müdür Yardımc...
Devamı Oku
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası 12-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya Gaz...
Devamı Oku

YUKARI