mavigün koleji’ nde ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU
Anasayfa> Haberler> mavigün koleji’ nde ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU
Etkinlik Takvimine Dön

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve mavigün koleji işbirliği ile 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı mavigün Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleşti.

Programa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn. Numan HATİPOĞLU, Belediye Başkanı Sn. Hasan Tahsin USTA, İnsanlığa Hizmet Vakfı Başkanı Sn. Prof. Dr. Hikmet ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Kenan Şaban SÜNGÜN, İlçe Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sn. Ömer KARAKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sn. Mehmet USTA ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sn. Şahin KARATAŞ, İlçemiz Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

Program Özel Mavigün Lisesi Müdürü Sn. Mehmet UZUNÇAM’ın açılış konuşmasıyla başladı. Emekli ve aday öğretmenlerimizin konuşmalarından sonra Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet USTA “İlçemizde eğitim faaliyetlerine destek veren başta kaymakamımız olmak üzere, belediye başkanımıza ve okul idarecilerine teşekkür ederim. İlçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin USTA  “Toplumların eğitilmesinde ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesinde öğretmenlerin rolü çok önemlidir. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn. Numan HATİPOĞLU ise “Öğretmenlik mesleği dünyadaki en kutsal mesleklerden biridir. Bunun için saygıyı en fazla hakeden kişiler değerli öğretmenlerimizdir.” diyerek, ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.

Protokol konuşmalarından sonra program, mavigün koleji öğrencilerinden oluşan koro ve öğrencilerimizin hazırladığı solo sahne performanslarıyla izleyicilere sunulan müzik ziyafeti ile devam etti.

Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Folklor Ekibi, Karadeniz Yöresine ait Folklor gösterileriyle izleyicileri coşturdu.

İlçemizde çeşitli okullarda görev yapmış emekli öğretmenlerimize Hizmet Şeref Belgeleri ile çiçek taktim edilerek, aday öğretmenlerimiz meslek yeminlerini gerçekleştirdi.

Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ali ÖZTÜRK’ün mini Halk Müziği konseriyle program sona erdi.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

12.03.2024 tarihinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 103.yılında  Milli Şairimiz M. Akif ERSOY’u Anma Programı okulumuzun kültür merkezinde düzenlendi. Program İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı...
Devamı Oku
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
MÜNAZARA YARIŞMALARINDA ŞAMPİYON 6A SINIFI

MÜNAZARA YARIŞMALARINDA ŞAMPİYON 6A SINIFI

Türkçe Zümre Öğretmenlerimiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Ortaokul Münazara Yarışmalarının" bu yıl şampiyonu 6A sınıfı olmuştur. Yarışmalarda emek veren tüm öğrencilerimizi ve öğre...
Devamı Oku

YUKARI