MAVİGÜNDE KARNE ÇOŞKUSU
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜNDE KARNE ÇOŞKUSU
Etkinlik Takvimine Dön

     Mavigün Koleji öğrencileri 20 Ocak 2023 tarihinde Cuma günü öğrencilerimiz karnelerini alarak birinci yarıyı başarıyla tamamladılar.

        Mavigün Koleji Kültür Merkezinde gerçekleşen karne törenine Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ, Okul Müdürü Mustafa AGUŞ, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

       Açılış konuşmasını yapan Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ ise “Öğretmenlik mesleğinin sadece bilgi aktarma değil, sevgi ve fedakârlık olduğunu ve mesleğimizin, manevi tatminin en çok yaşandığı meslek olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bilinçle ve bu inançla çalıştığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

     Okul Müdürümüz Mustafa AGUŞ  ise konuşmasında “2022- 2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemini huzurla, sağlıkla ve başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Her şeyden önce çalışmalarınızdan dolayı bütün meslektaşlarıma, siz sevgili öğrencilerimize ve bizi yalnız bırakmayan, her zaman maddi ve manevi destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Yüksek tempolu bir eğitim öğretim yılını tamamladık. Siz öğrencilerimiz tatili hak ettiniz, yeni eğitim öğretim yılına enerji dolu ve dinlenmiş  olarak başlayacağınızdan hiç şüphem yok.” dedi.

     Programda okulumuza ilçe, il ve ulusal düzeyde çeşitli yarışmalarda derece kazandıran öğrencilere başarı madalyaları okul idarecileri tarafından, sınıf kapsamında dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri de sınıf öğretmeni tarafından takdim edildi.     

    Program toplu fotoğraf  çekimiyle sona erdi.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

MAVİGÜN KOLEJİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yıl dönümü nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız Mavigün Kültür Merkezinde büyük bir coşkuyla kutlandı. İlkokul Müdür Yardımc...
Devamı Oku
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası 12-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya Gaz...
Devamı Oku

YUKARI