MAVİGÜNDE KARNE ÇOŞKUSU
Anasayfa> Haberler> MAVİGÜNDE KARNE ÇOŞKUSU
Etkinlik Takvimine Dön

     Mavigün Koleji öğrencileri 19 Ocak 2024 tarihinde Cuma günü öğrencilerimiz karnelerini alarak birinci yarıyı başarıyla tamamladılar.

        Mavigün Koleji Kültür Merkezinde gerçekleşen karne törenine Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ, Okul Müdürü Mustafa AGUŞ, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

       Açılış konuşmasını yapan Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ ise “Öğretmenlik mesleğinin sadece bilgi aktarma değil, sevgi ve fedakârlık olduğunu ve mesleğimizin, manevi tatminin en çok yaşandığı meslek olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bilinçle ve bu inançla çalıştığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

     Okul Müdürümüz Mustafa AGUŞ ise konuşmasında “2023- 2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini huzurla, sağlıkla ve başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Her şeyden önce çalışmalarınızdan dolayı bütün meslektaşlarıma, siz sevgili öğrencilerimize ve bizi yalnız bırakmayan, her zaman maddi ve manevi destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Yüksek tempolu bir eğitim öğretim yılını tamamladık. Siz öğrencilerimiz tatili hak ettiniz, yeni eğitim öğretim yılına enerji dolu ve dinlenmiş olarak başlayacağınızdan hiç şüphem yok.” dedi.

     Programda okulumuza ilçe, il ve ulusal düzeyde çeşitli yarışmalarda derece kazandıran öğrencilere başarı madalyaları okul idarecileri tarafından, sınıf kapsamında dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri de sınıf öğretmeni tarafından takdim edildi.     

    Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Fotoğraflar

Diğer Haberler
LGS’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

LGS’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

2024 LGS sonuçları 28 Haziran’da açıklandı. Milyonların girdiği ve hayallerini süsleyen okullarda okumak isteyenlerin ter döktüğü sınavda Mavigün Kolejinden Mehmet Akif Aksoy, tüm soruları doğru cevap...
Devamı Oku
MAVİGÜNE TÜRKİYE DERECESİ

MAVİGÜNE TÜRKİYE DERECESİ

Türkiye genelinde yapılan Yuppi International Exam  sınavında PreA1 kategorisinde, öğrencimiz Betül ÖZTÜRK Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emeği olan İngilizce Öğretm...
Devamı Oku
OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

OKUMA BAYRAMI COŞKUSU

Mavigün Koleji’nde 1. sınıf öğrencileri, 07 Haziran 2024 tarihinde Mavigün Koleji Konferans Salonu'nda  düzenlenen Okuma Bayramı Programında okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Açılış kon...
Devamı Oku

YUKARI