SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAMPİYON YİNE “MAVİGÜN”
Anasayfa> Haberler> SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAMPİYON YİNE “MAVİGÜN”
Etkinlik Takvimine Dön

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı , Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Türk Kızılay’ı Gaziosmanpaşa Şubesi, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği ve Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği “Okullar Arası Takım Satranç Turnuvası” 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde Mavigün Koleji Gaziosmanpaşa kampüsünde gerçekleşti.

              Turnuva İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Özel Mavigün Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şahin KARATAŞ’ın açılış konuşması ile başladı. KARATAŞ konuşmasında: “Gençliğin bir kısmının internet bağımlısı olduğu günümüzde satranç gibi hem zihinsel, hem sosyal gelişimi sağlayan bir aktiviteyi tercih ettiğiniz için sizleri tebrik ederim. Sizler kendi okullarınızda büyük başarı kazanarak okullarınızı bu alanda en güzel şekilde temsil etmek üzere bu turnuvaya geldiniz. Ancak yarışmalarda önemli olan centilmenliktir. Hepinizi şimdiden yürekten kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

          Daha sonra sporcularımıza ve antrenörlerimize, Türkiye Satranç Federasyonu Ulusal Başhakemi Şeyma YILMAZ tarafından turnuva kuralları hakkında genel teknik bilgiler verdi.

           Turnuva; Gaziosmanpaşa ilçesinde öğrenim gören sporculara açık olup, Minikler B (1-2. Sınıflar), Minikler A (3-4. Sınıflar), Küçükler (5-6. Sınıflar), Yıldızlar (7 – 8. Sınıflar), Gençler (Lise Öğrencileri) olmak üzere 7 kategoride, 55 takım toplam 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. 

Öğrencilerin büyük heyecanla ve kazanma azmi ile gerçekleşen turnuvada tüm kategorilerde Mavigün Koleji büyük başarılar gösterdi.

Ödül töreni turnuva sonunda Mavigün Koleji Kültür Merkezinde yapıldı.

Törende konuşan Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet USTA“Satranç  turnuvasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve ev sahipliği yapan Mavigün Koleji ile tüm idarecilere, öğretmenlere ve öğrenci velilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Çok  faydalı bir zeka sporu olan satrancı tercih edip, bugün burada okullarını temsil eden tüm sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”  dedi.

Kategorilerde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya verildi.

Mavigün Eğitim Kurumları olarak dereceye giren tüm öğrencileri ve antrenörlerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Minik B Kız Kategorisi

1.            SELAHADDİN EYYUBİ İLKOKULU
2.            ATABEK KOLEJİ

 

Minik B Genel Kategorisi

1.            MAVİGÜN KOLEJİ
2.            ŞÜKRÜ YEMENİCİOĞLU İLKOKULU
3.            ŞEFKAT KOLEJİ


Minik A Kız  Kategorisi

1.            PROF. DR. GAZİ YAŞARGİL İLKOKULU
2.            MAVİGÜN KOLEJİ
3.            MİTHATPAŞA İLKOKULU


Minik A Genel  Kategorisi

1.            MAVİGÜN KOLEJİ
2.            PROF. DR. GAZİ YAŞARGİL İLKOKULU
3.            MİTHATPAŞA İLKOKULU


Küçükler Kategorisi

1.            ŞEHİT ANIL KAAN AYBEK ORTAOKULU
2.            MAVİGÜN KOLEJİ
3.            EVLİYA ÇELEBİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Yıldızlar Kategorisi

1.            MAVİGÜN KOLEJİ
2.            ATABEK KOLEJİ
3.            PROF. DR. GAZİ YAŞARGİL ORTAOKULU

Gençler Kategorisi

1.            BEHÇET CANBAZ ANADOLU LİSESİ
2.            VEFA POYRAZ ANADOLU LİSESİ
3.            MEVLANA ANADOLU LİSESİ

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

MAVİGÜN İLÇE 3.SÜ

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesinin ortak protokolde düzenlediği İlçe Okullar arası Voleybol Turnuvası, 12-28 Şubat t...
Devamı Oku
BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

BASKETBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON MAVİGÜN KOLEJİ

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okullararası Basketbol Turnuvası 12-25 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Turnuvaya Gaz...
Devamı Oku
12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 MART İSTİKLAL MARŞI KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA” PROGRAMI DÜZENLENDİ

12.03.2024 tarihinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 103.yılında  Milli Şairimiz M. Akif ERSOY’u Anma Programı okulumuzun kültür merkezinde düzenlendi. Program İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı...
Devamı Oku

YUKARI