TOPRAKTAN SOFRAMIZA TATLAR
Anasayfa> Haberler> TOPRAKTAN SOFRAMIZA TATLAR
Etkinlik Takvimine Dön

21.12.2017 Aralık Perşembe günü 2. sınıf öğrencilerimiz ile Türkçe dersi, “Üretim, Tüketim ve Verimlilik” teması kapsamında, Sultangazi’ de bulunan İstanbul Halk Ekmek Fabrikasına (İHE) gezi düzenledik.  Mis gibi ekmek kokuları arasında yapılan gezi esnasında öğrencilerimiz ekmeğin sofralarımıza geliş öyküsünü gözlemlediler ve ekmeğin el değmeden, sağlıklı koşullarda nasıl üretildiği konusunda bilgi sahibi oldular Ayrıca kum sanatına benzer, un ile yapılan sanatsal çalışmalar öğrencilerin dikkatini çekti. Fabrikadan ayrılırken hediye edilen küçük ekmekler öğrencilerimizi çok mutlu etti.

 

Fotoğraflar

Diğer Haberler
MAVİGÜN’E DÖRT KUPA BİRDEN

MAVİGÜN’E DÖRT KUPA BİRDEN

08-11 Ocak 2019 tarihlerinde Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa Türk Kızılayı ve Mavigün Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Masa Tenisi Turnuvası”  Mavigün Koleji Kap...
Devamı Oku
ÇOCUK KİTAPLARI YAZARI “DİDEM DEMİREL” OKULUMUZDA

ÇOCUK KİTAPLARI YAZARI “DİDEM DEMİREL” OKULUMUZDA

     Çocuk kitapları yazarı Didem DEMİREL  10 OCAK 2019 Perşembe günü okulumuzu ziyaret edip  öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği düzenledi.      Sevilen yazar, öğrencilerimizle interaktif b...
Devamı Oku
"BİR KAN ve BİR UMUT"

"BİR KAN ve BİR UMUT"

Anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Zeynep Belis, lösemi hastalığı ile mücadele ediyor. ilik nakli olması gereken Zeynep Belis için Türk Kızılayı harekete geçti. Sosyal Medyaya da yansıyan kampanya ile ilg...
Devamı Oku

YUKARI